onsdag den 13. august 2014

Kashmir

Det er virkelig længe siden mit sidste indlæg og hovedårsagen har faktisk været, at jeg har været al for inspireret til at blogge - alt for travlt med at prøve alle de fantastisk ting af, jeg ser specielt på instagram. Har i det også sådan, at man nogle gang bare er ved at koge over, af alle de ting man gerne vil lave? Og derfor er bloggen altså blevet nedprioriteret :-(


Når men trods blogger pausen, er jeg stadig ikke blevet super strikker og jeg formår stadig heller ikke at sy flere stykker tøj om ugen ;-) Men foråret og sommeren er gået meget med at afslutte projekter, der har ligget og jeg har får i øjeblikket strikket meget mere end normalt :-) Jeg elsker at der kommer jævnligt fremgang i projekterne, så de ikke lider den stille død og ungerne vokser fra dem, inden de er færdige ;-)Det største der er blevet færdig siden sidst er min Kashmir cardigan - elsker den bare! Og savner den ligt i øjeblikket, hvor det jo er alt for varmt, at have den på ;-) 


Opskrift:  "the Map collection" af Helga IsagerÆndringer: Efter jeg læste med hos hvad bier tænker, valgte jeg at strikke den mindre end opskriften i bogen dvs. har startet med 170 masker - passer godt til mig (str. 38)

Jeg har brugt garn fra garnudsalg to tråde Blackhill højlandsuld og en tråd Silk Kid Mohair. Som grundfarve har jeg brugt Bly og marine. Striberne er laver i følgende farver: H
avregrød, Honning, Andeæg, Lys indigo, Strålgrå, Mørk petrol og Mørk rullesten 


4 kommentarer:

 1. Hold nu op, hvor er den FLOT!!! Kan godt forstå det, hvis du glæder dig lidt til efteråret😉

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Ingrid :-) Jeg glæder mig "lidt" til at få den på igen ;-)

   Slet
 2. Den er godt nok flot-sikke et arbejde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Stine - ja det var lidt af et arbejde :-) Det mest irriterende var faktisk, at det var næsten umuligt at tage med nogle steder, da den bare fyldte for meget!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...