mandag den 10. februar 2014

Lidt forsinket, men nu er vi igangPuha en uge vi havde i sidste uge, sådan en uge, hvor man bare konstant er to timer bagud :-( øv! Når men bedre sent en aldrig, vil jeg nu tage hul på fastelavn :-) 


Ditte har lavet denne super fine tegning til temaet og den har jeg få lov at låne :-) prøv at se hendes blog - hun har også lavet et nyt bloghovde det passer til :-)

Senere vil jeg lige lave en indlæg om "regler" for konkurrencen, jeg håber i alle stadig har lyst til at være med og at der måske også kommer flere til J

Her hjemme har vi snakket lidt om, om det er ok at klæde Oskar ud, som bliver 1 år den 28/2 (faktisk den dag, de holder fastelavn i vuggestuen) - Manden synes det er mere forvirrende en gavnligt! Men jeg synes jo bare, en lille smugle udklædning vil være så sødt - hvad synes i? er det ok at klæde en 1 årige ud? han skal selvfølgelig stadig kunne bevæge sig! J
  
Til My'en har vi - læs Moren, da hun selv (heldigvis) endnu ikke har så mange ideen om, hvad hun vil være, endelig lagt os fast på en udklædning. Inspirationen er fundet på pinterest - jeg bruger ellers ikke pinterest så meget længere, men når det kommer til udklædningsinspiration er det altså fantastisk J Planen er, at hun skal være en regnsky, og ideen er også købt af hende selv, så længe der også er en regnbue! Hun er total vild med regnbuer, men det er jo også højaktuelt i disse OL tider ;-)

Dem der har meldt tilbage, at de har lyst til at være med er følgende blogs:Jeg glæder mig så meget til at se hvad i får lavet :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...