onsdag den 22. februar 2012

Backup hue

Jeg har været nød til at kaste mig over endnu en hue, da det efter Frida My er startet i vuggestue, nu er nødvendigt med to af al ting - derfor også to elefanthuer ;-)Jeg forsøger mig med striber - da jeg tænkte der skulle ske noget nyt :-)

8 kommentarer:

 1. Sødt med striber. Hvilket garn bruger du?

  SvarSlet
 2. Tak :-)
  Jeg bruger baby merino fra drops - to tråde på pind 3,5. Det er så lækkert blødt det garn og kan vaskes i vaskemaskinen :-)

  SvarSlet
 3. Det ser også dejligt blødt ud :-) Jeg kunne egentlig godt tænke mig, at springe ud i at strikke huen, men er ikke vant til at strikke, så jeg tror opskriften kommer til at drille mig, når den ikke er på dansk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er faktisk meget let, når først lige man har forstået opskriften - jeg vil meget gerne hjælpe, hvis der er noget du ikke forstår :-)

   Slet
  2. Tak skal du ha', det er sødt af dig.

   Slet
 4. Hvor bliver den bare flot!
  Det er vildt fedt med striberne.

  Jeg er jo også i gang med huen. Men er nu skiftet ned til pind 3, (efter indtagningerne) da jeg strikkede for løst. Så håber jeg at den bliver lidt bedre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er sikker på den bliver god :-)Glæder mig til at se den! Jeg har af en eller anden mystisk grund strikket den nye hue strammere end den første og det er ikke rigtig godt! - lige nu er den til vask i håbet om at den udvidede sig lidt der ;-)

   Slet
  2. Min er også strikket for stramt! Erik kan ikke passe den. Så nu går jeg i gang med en ny, men i str 2 år.
   Og den bliver stribet lige som din - altså dog ikke lyserød ;-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...