onsdag den 15. februar 2012

Arbejde arbejde

Det tage sku sådan lidt pusten fra en at starte på arbejde igen - ikke så meget selve arbejdet, men mere alt det omkring logistikken i at hente og bringe, ikke at få ret meget søvn, at stå tidligt op og mest af alt: den meget lidt vågne tid man pludselig har med sin lille famillie - glæder mig til det bliver weekend!

Så er det bare dejligt at have en fantastisk mand, som kommer hjem med gaver på sådan en helt "almindelig" tirsdag ;-) hele tre ting
Den flotteste buket, chokolade og den mest cool ballon som flyver til vejrs, hvis man ikke holder fast - man føler sig lidt som en lille pige, når man holder den ;-)

2 kommentarer:

  1. Sød mand du har :-) Om ik' så lang tid står jeg i samme situation som dig...er også spændt på hvordan det hele flasker sig.
    Tænker at der skal køres nogle gode vaner i stilling mht. hente bringe osv. så jeg ikke skal bruge så meget krudt på det i hovedet.

    SvarSlet
  2. Ja nemlig tror også vejen frem er fast vaner/aftaler også måske også madplaner mm. da det lige pludselig ikke er så let at småshoppe i løbet af ugen :-(

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...