tirsdag den 27. september 2011

Lunt og godt

Det er noget tid siden jeg blev færdig med den hæklede djævlehue, men har ikke lige fået taget nogle billeder før idag :-) den er blevet lidt lang i det, men synes faktisk det ser ret nuttet ud ;-)
Opdkriften er fra denne lille bog af Sys Fredens:tirsdag den 13. september 2011

Det var godt nok hurtigt

Der gik under et døgn fra jeg bestilte garnet på garn.dk til mit nye projekt, til jeg modtog det med posten - det kalder jeg god service :-)Jeg har bestilt tog bunder lucca fino til denne fin hæklede tunika fra Sidsel Sangilds bog Blødt til baby. Glæder mig til at komme igang :-)

mandag den 12. september 2011

Så skal vi bare lære at sidde op

Nu vil jeg så lavet den hæklet bold færdig. Opskrift kommer fra Søhesten her og lutter idyl har lavet tilpasninger her


Nu skal hun bare blive stor nok til at kunne lege/trille med den :-)

torsdag den 8. september 2011

Snue, djævle og skyer

Vi har haft lidt snue i denne uge og har derfor holdt lav profil :-) Men der har da lige være mulighed for, at afprøve denne opskrift på en hæklet djævehue - er meget spændt på resultatet:Derudover vil jeg lige dele denne fantastisk himmel det tittede fra mellem bygerne:


torsdag den 1. september 2011

Så skal der gang i symaskinen

Jeg har ikke haft gang i symaskinen siden Frida My blev født - men det skal der nu! Glæder mig så meget! Jeg har ikke før prøvet mønstrene fra minikrea, men har hørt så meget godt om dem, at jeg har "invisteret" i et par stykker. Nu skal jeg bare have fundet noget fint stof - men det er jo bestemt ikke det værste :-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...